Peek Metaalkonstrukties

Kwaliteit

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Z

Levert resultaat

Home ยป Apparatenbouw

Heeft u wensen op het vlak van apparatenbouw? Dan zijn wij u uitstekend van dienst. Wij zien elk project als een uitdaging en zijn in staat om van verschillende onderdelen de meest uiteenlopende apparaten of werktuigen te vervaardigen. U wilt natuurlijk een eindproduct van zeer goede kwaliteit. Met ruim 35 jaar ervaring en de modernste apparatuur hebben wij alles in huis om uw project perfect tot in detail te realiseren.

Het ideale adres voor apparatenbouw

Tegenwoordig volgen de ontwikkelingen elkaar ontzettend snel op. Wij begrijpen dat de wensen van particulieren en bedrijven voortdurend veranderen. Met onze uitgebreide kennis zijn wij in staat in te spelen op de groeiende eisen die gesteld worden aan apparaten. Onze vakmensen werken iedere dag met passie om nieuwe apparaten samen te stellen op basis van constructietekeningen.

Ontdek al onze expertises

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in apparatenbouw, maar hebben nog vele andere expertises. Zo doen wij graag constructiewerk voor u. Wilt u een stalen meubelconstructie laten realiseren? Of wilt u een project netjes afwerken door middel van poedercoating? Geen probleem. Ook voor kant- en buigwerk zijn wij uw partner. Wij gaan verder dan alleen productie, zodat u geen omkijken meer heeft naar uw project.

Geef uw project uit handen

Wilt u een bedrijf inschakelen dat zeer gespecialiseerd is op het gebied van apparatenbouw en metaalbewerking? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn benieuwd naar uw project en willen graag iets voor u betekenen. Kom langs bij Peek Metaalkonstrukties in Hedel of bel gerust naar 073 599 3497.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht