Peek Metaalkonstrukties

Kwaliteit

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Z

Levert resultaat

Constructiebedrijf Den Bosch

Een breed scala aan projecten worden voor u uitgevoerd zodra u kiest voor een constructiebedrijf zoals Peek Metaalkonstrukties nabij Den Bosch in Brabant. Al meer dan drie decennia zijn wij gespecialiseerd in het maken van metaalconstructies. U ontvangt maatwerk van de beste kwaliteit, gemaakt van stevig staal. Apparatenbouw, stalen meubelconstructies en toelevering voor de stadbouw zijn slechts enkele voorbeelden die we voor u kunnen realiseren. Wordt uw project opgeleverd, maar spreekt een metaalkleur u niet aan? Laat het ons weten en kies ervoor om uw bestelling te poedercoaten en we voorzien uw maatwerk van een kleur naar wens.

Voor welk project schakelt u ons als constructiebedrijf in Den Bosch in Brabant in?

Van grote tot aan kleine projecten en van stands tot aan apparaten; voor veel doeleinden voorzien wij stevige metaalconstructies. Welk project heeft u in gedachten? Wellicht past uw project binnen één van de volgende categorieën waarin wij werkzaam zijn:

  • Kantwerk;
  • Lassen en snijden;
  • Standbouw;
  • Meubelbouw;
  • Apparatenbouw.

Kiest u voor Peek Metaalkonstrukties als constructiebedrijf nabij Den Bosch in Brabant? Zodra uw project wordt opgeleverd ontvangt u het beste laswerk. Wij verwezenlijken uw wensen met de nieuwste en modernste apparatuur. Het vakbekwame team gaat graag met uw project aan de slag!

Maak uw wensen kenbaar en neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden als constructiebedrijf nabij Den Bosch in Brabant? Of wilt u graag uw project aan ons kenbaar maken? U bereikt ons telefonisch door een e-mail te sturen of door te bellen naar het nummer: 073 599 3497. Wij verwezenlijken binnenkort ook graag uw project vanuit onze werkplaats in Hedel.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht