Home » Kantwerk

Kantwerk

Een professional die de nieuwste technieken voor kant- en buigwerk toepast, zorgt voor het beste resultaat van uw constructieproject. Daarom schakelt u Peek Metaalkonstrukties in, met specialisten die veel ervaring hebben in metaalbewerking. Kant- en buigwerk moet uiteraard op een secure manier worden uitgevoerd. Dit is mede van belang om een constructie snel en efficiënt te laten verlopen. Maak kennis met nieuwe computergestuurde technieken die het kanten en buigen van metaal zeer nauwkeurig mogelijk maken.

Kant- en buigwerk met de grootste nauwkeurigheid

Het buigen van plaatwerk gebeurt door middel van een kracht, oftewel het buigmoment, die op een bepaalde lengte van het materiaal inwerkt. Zo kan er van een vlakke metalen plaat een 3D-contour worden gevormd. Met onze kennis over diverse soorten metaal kunnen wij onze technieken uitstekend inzetten om kant- en buigwerk uit te voeren. Het precisiewerk dat onze computergestuurde machines kunnen leveren, maakt het mogelijk om ook grote series te realiseren.

Vraag om informatie over onze diensten

Geef uw wensen voor uw project aan ons door en wij bespreken de mogelijkheden met u. Of het nu gaat om kant- en buigwerk of andere werkzaamheden, zoals apparatenbouw, nauwkeurig las- en snijwerk, het construeren van meubelframes of poedercoaten, bij Peek Metaalkonstrukties zijn onze enthousiaste vakmensen u graag van dienst. Bel naar 073 599 3497 en vraag om informatie en persoonlijk advies.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid