Peek Metaalkonstrukties

Kwaliteit

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Z

Levert resultaat

Lasersnijden is een vak apart dat u beter over kunt laten aan een specialist, gevestigd nabij Den Bosch in Brabant. Met meer dan 35 jaar aan ervaring kan het team van Peek Metaalkonstrukties zich rekenen tot dé specialist in lasersnijden in Brabant. Van lassen en snijden tot kantwerk en poedercoating. Binnen veel werkvelden ontvangt u de beste resultaten. Wilt u metaal laten snijden of iets laten bewerken door middel van lasersnijden in onze werkplaats in Den Bosch? Lees snel verder en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Lasersnijden en andere metaalbewerkingen laat u doen door onze vakmensen in Brabant

Met lasersnijden worden materialen in de juiste vorm gesneden door middel van, zoals de naam het al zegt, een laser. Lasersnijden wordt onder andere ingezet om metaal te snijden. Nauwkeurigheid is zeer belangrijk bij het snijden van metaal. Wanneer u bij ons metaal laat snijden, bent u altijd zeker van hoogwaardige kwaliteit. Maar ook glas, hout en diverse kunststoffen kunnen met een lasersnijder zeer secuur bewerkt worden. Naast lasersnijden bieden wij diverse andere diensten nabij Den Bosch in Brabant. U kunt hierbij denken aan:

Heeft u een groot project op de planning staan waardoor u het lasersnijden wilt combineren met één van onze andere expertises in de werkplaats in Den Bosch? Bezoek dan ons constructiebedrijf en laat u verassen. Wilt u uw constructie na het bouwen voorzien van een kleur middels poedercoating? Laat het ons weten en wij maken het voor u waar.

Wij zijn uw ideale partner voor lasersnijden in Den Bosch

Wilt u meer informatie over lasersnijden of één van onze andere diensten die wij uitvoeren in Brabant? Of bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van lasersnijden? Kom met ons in contact en bel naar: 073 599 3497. Gezamenlijk bekijken we met welke technieken uw project het beste kan worden gerealiseerd.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht