Peek Metaalkonstrukties

Kwaliteit

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Z

Levert resultaat

Lasersnijden Brabant

Lasersnijden is een vak apart dat u beter over kunt laten aan een specialist, gevestigd nabij Den Bosch in Brabant. Met meer dan 35 jaar aan ervaring kan het team van Peek Metaalkonstrukties zich rekenen tot specialist. Van lassen en snijden tot aan kantwerk en poedercoaten. Binnen veel werkvelden ontvangt u de beste resultaten. Neem vandaag nog contact op en maak uw projectwensen kenbaar.

Diverse specialisaties zoals lasersnijden voert Peek Metaalkonstrukties nabij Den Bosch in Brabant uit

Met lasersnijden worden materialen in de juiste vorm gesneden door middel van, zoals de naam het al zegt, een laser. De diepte van het bereik van de laser wordt ingesteld, waardoor het ook mogelijk is om te graveren. Hout, metaal en diverse kunststoffen: met een lasersnijder kunnen veel materialen bewerkt worden. Naast lasersnijden bieden wij diverse andere diensten nabij Den Bosch in Brabant. U kunt hierbij denken aan:

  • Apparatenbouw;
  • Meubelbouw;
  • Standbouw;
  • Kantwerk.

Heeft u een groot project op de planning staan waardoor u het lasersnijden wilt combineren met één van onze andere expertises in de werkplaats in Den Bosch (Brabant)? En wilt u uw constructie na het bouwen voorzien van een kleur middels het poedercoaten? Laat het ons weten en wij maken het voor u waar.

Kom in contact door een e-mail te sturen of te bellen

Wilt u meer informatie over één van onze diensten? Of bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van lasersnijden? Kom met ons in contact door een e-mail te sturen of bereik ons op het nummer: 073 599 3497. Gezamenlijk bekijken we met welke technieken uw project het beste kan worden gerealiseerd.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht