Home » Lasersnijden

Lassen en Snijden

Lasersnijden laat u over aan Peek Metaalkonstrukties, gevestigd in Hedel – nabij Den Bosch in Brabant. Met meer dan 35 jaar aan ervaring kan het team van Peek Metaalkonstrukties zich dé specialist in lasersnijden in Brabant noemen. Dit geldt ook voor vele andere constructiewerkzaamheden. Van lassen en snijden tot kantwerk en poedercoating; binnen veel werkvelden ontvangt u de beste resultaten. Wilt u metaal laten snijden of bewerken door middel van lasersnijden in onze werkplaats in Den Bosch? Lees snel verder en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Lasersnijden en andere metaalbewerkingen laat u doen door onze vakmensen in Brabant

Lasersnijden is een moderne technologie waarmee precisie-resultaten kunnen worden bereikt. Het wordt onder andere ingezet om metaal te snijden. Nauwkeurigheid is zeer belangrijk bij het snijden van metaal. Wanneer u bij ons metaal laat snijden, bent u altijd zeker van hoogwaardige kwaliteit. Ook glas, hout en diverse kunststoffen kunnen met een lasersnijder zeer secuur bewerkt worden. Naast lasersnijden bieden wij diverse andere diensten nabij Den Bosch in Brabant. U kunt hierbij denken aan:

Heeft u in de regio Den Bosch een groot project op de planning staan waarbij u het lasersnijden wilt combineren met één van onze andere expertises? Bezoek dan ons constructiebedrijf en laat u verassen. Onze vakmensen houden van hun vak en vinden het afleveren van mooi en goed las- en lastersnijwerk dag in dag uit een belangrijk streven. Wilt u uw constructie na het bouwen voorzien van een kleur middels poedercoating? Laat het ons weten en wij maken het voor u waar.

Wij zijn uw ideale partner voor lasersnijden in de buurt van Den Bosch

Wilt u meer informatie over lasersnijden of over één van onze andere diensten die wij uitvoeren in Brabant? Of bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen op het gebied van lasersnijden? Kom met ons in contact en bel naar 073 599 3497. Gezamenlijk bekijken we met welke technieken uw project het beste kan worden gerealiseerd.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid