Peek Metaalkonstrukties

Kwaliteit

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Z

Levert resultaat

Home » Metaalbedrijf Den Bosch

Metaalbedrijf Den Bosch

Voor veel projecten is het verstandig om een metaalbedrijf zoals Peek Metaalkonstrukties, gevestigd in Hedel nabij Den Bosch, in te schakelen. Wij bieden u diverse mogelijkheden op het gebeid van metaalconstructies. Met drie decennia aan kennis en ervaring bieden wij u maatwerk, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Gaat het team in het metaalbedrijf in Hedel nabij Den Bosch binnenkort ook met uw project starten?

Grote en kleine constructies, het metaalbedrijf in Hedel, dichtbij Den Bosch, maakt het mogelijk

Metaalconstructies komen in vele varianten voor. Industriële tafels, grote stands en praktische apparaten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarbij een metaalconstructie vereist is. Binnen deze richtingen kunnen wij u als metaalbedrijf in Hedel, dichtbij Den Bosch, uitstekend van dienst zijn. Wij zijn namelijk werkzaam binnen de volgende gebieden:

  • Lassen en snijden;
  • Apparatenbouw;
  • Kantwerk;
  • Standbouw;
  • Meubelbouw.

Met veel ervaring in huis leiden we uw project tot een succes. Is het frame gelast? Maar wilt u de constructie liever zien in een kleur? Ook dat is mogelijk! Wij kunnen uw bestelling voorzien van een poedercoat. Dit betekent dat er met behulp van een spuitpistool en poedercoat een kunststoflaklaag wordt aangebracht. Deze droge laag blijft plakken, waarna uw bestelling de oven in gaat. Door de juiste temperatuur en tijd in de oven is uw bestelling om door een ringetje te halen!

Laat uw project door het team van Peek Metaalkonstrukties realiseren

Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Of bent u benieuwd hoe wij uw project realiseren? Kom met ons in contact door te bellen naar het nummer: 073 599 3497. Ons team van enthousiaste vakmannen gaan ook graag met uw project aan de slag.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht