Peek Metaalkonstrukties

Kwaliteit

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Z

Levert resultaat

Home » Metaalbewerking Tilburg

Metaalbewerking voor uw project in regio Tilburg

Bent u op zoek naar een metaalbedrijf dat gespecialiseerd is in metaalbewerking in de omgeving van Tilburg? Maak dan kennis met Peek Metaalkonstrukties uit Hedel. Met ruim 35 jaar ervaring leveren wij uiteenlopende metaalconstructies aan onze klanten. Wij gaan vakkundig te werk en bieden u het beste eindresultaat. Daarnaast stellen we uw wensen volledig centraal in ons maatwerk. Weet u al wat voor soort metaalbewerking u door ons metaalbedrijf in de buurt van Tilburg laat uitvoeren?

Metaalbewerking op maat voor uw project in regio Tilburg

Wij zijn in veel vakgebieden werkzaam en maken het daarom mogelijk om vrijwel ieder project op maat te maken. Bij ons metaalbedrijf in Hedel, niet ver van Tilburg, voeren wij metaalbewerking uit van hoogwaardige kwaliteit voor zowel particulieren als bedrijven. Wij beschouwen elk project als een nieuwe uitdaging, ongeacht de omvang hiervan. U schakelt ons in voor werkzaamheden als lasersnijden, kant- en buigwerk en het zetten van plaatwerk. Wilt u bijvoorbeeld ook poedercoating toepassen voor een kwalitatieve afwerking? Geef uw wensen door en wij zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Ons vakbekwame team gaat graag voor u aan de slag, of het nu gaat om apparatenbouw of het ontwikkelen van meubelframes. Voor het vervaardigen van meubels, bijvoorbeeld voor uw project in Tilburg, worden veel verschillende vormen van metaalbewerking ingezet in ons metaalbedrijf in Hedel. Zo vervaardigen wij voor ieder type stoel of tafel een geschikt frame. Heeft u vragen over een van onze producten of diensten? Kom gerust langs bij Peek Metaalkonstrukties in Hedel en ontdek alle mogelijkheden voor uw producten en/of constructies. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 073 599 3497.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht