Peek Metaalkonstrukties

Kwaliteit

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Z

Levert resultaat

Home ยป Metaalspecialist Brabant

Uw metaalspecialist voor al uw projecten in Brabant

Wilt u een project uitbesteden aan een metaalspecialist in de buurt van Den Bosch of een andere nabijgelegen plaats in Brabant? Dan staan de vakmensen van Peek Metaalkonstrukties uit Hedel voor u klaar. Al meer dan 35 jaar vervaardigen wij producten met een uitgebreide expertise in metaalbewerkingstechnieken. We geven de hoogste prioriteit aan de kwaliteit van het eindresultaat voor onze opdrachtgevers. Als metaalspecialist in de buurt van Den Bosch bieden we bovendien maatwerk en complete service aan onze klanten in Brabant en Gelderland aan. Ontdek ook de mogelijkheden voor uw project!

Een veelzijdige metaalspecialist in de buurt van Den Bosch voor uw onderneming in Brabant

Wilt u plaatwerk nauwkeurig laten lasersnijden of computergestuurd laten kanten? Of wilt u samenwerken met een metaalspecialist nabij Den Bosch die apparatenbouw voor uw bedrijf in Brabant uitvoert? Voor deze en vele andere diensten is Peek Metaalkonstrukties uit Hedel u graag van dienst. Niet alleen profiteert u van onze kennis van uiteenlopende bewerkingstechnieken; u schakelt ons ook in voor een complete vervaardiging van uw product. Dit betekent dat wij, naast metaal, ook werken met andere materialen om constructies op maat aan onze klanten te leveren. Onze vakmensen zijn in staat om bijvoorbeeld ook kunststoffen, hout en glas te lasersnijden. Tevens kunt u uw product door ons laten poedercoaten om de uitstraling te realiseren die u voor ogen heeft, bijvoorbeeld bij meubelconstructies.

Maak uw wensen kenbaar

Indien u advies nodig heeft van ons als metaalspecialist voor uw bedrijf in Den Bosch of elders in Brabant, staan we u uiteraard graag te woord. Neem contact op met ons metaalbedrijf, maak uw wensen kenbaar en laat u uitgebreid informeren. U bereikt ons via 073 599 3497 of door het contactformulier in te vullen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht