Home ยป Meubels

Meubels

Op het gebied van meubelframes heeft Peek Metaalkonstrukties veel kennis en ervaring in huis. De constructie van meubels is uiteraard weer een heel andere tak van sport dan het uitvoeren van apparatenbouw of de toelevering van standbouw. Iedere dag maken onze specialisten meubelframes op maat, zodat deze de basis kunnen vormen voor stevige en kwalitatieve meubels voor onze klanten.

Meubelframes op maat gemaakt

Wanneer u meubelframes op maat wenst, schakelt u uiteraard een professional in metaalconstructie in. Als constructiebedrijf in Hedel, dicht bij Den Bosch, vervaardigen wij met de juiste materialen en nauwkeurig maatwerk uw meubelframes. Voor het maken van die meubelframes kunnen verschillende metalen worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan staal, koper, aluminium, rvs, messing en andere metaalsoorten. Door onze kennis en ervaring kunnen we u adviseren over het gebruik van onze materialen voor uw meubelframes, en weten wij exact wat de beste manier is om deze te ontwikkelen.

Bespreek uw project

Peek Metaalkonstrukties heeft al meer dan drie decennia met passie en enthousiasme een gevarieerd scala aan constructieprojecten uitgevoerd. Dit zijn naast het vervaardigen van meubelframes ook apparatenbouw, precisie-resultaten produceren door middel van lasersnijden, het uitvoeren van kantwerk en nog veel meer. U neemt contact met ons op door te bellen naar 073 599 3497. Wij bespreken uw project graag met u.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid