Peek Metaalkonstrukties

Kwaliteit

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Z

Levert resultaat

Home ยป Plaatwerk zetten Den Bosch

Plaatwerk zetten nabij Den Bosch

Peek Metaalkonstrukties uit Hedel is u graag van dienst wanneer u plaatwerk wilt laten zetten in de buurt van Den Bosch of Tilburg. Schakel ons in en u profiteert van uitgebreid vakmanschap en complete service voor uw project. In ons moderne machinepark hebben we de modernste apparatuur tot onze beschikking om het beste resultaat van uw product te behalen. Laat uw plaatwerk zetten door onze specialisten voor uw bedrijf in Den Bosch, Tilburg of elders in Brabant en wees verzekerd van kwaliteit!

Plaatwerk zetten voor uw bedrijf in Den Bosch of Tilburg: altijd een product op maat

Zetten is een techniek waarbij plaatwerk wordt gebogen in een bankschroef, zet- of kantbank. Deze bewerkingstechniek wordt vaak toegepast in de werktuigbouwkunde. Door plaatwerk in de gewenste vorm te zetten, is het mogelijk om metalen producten op maat te maken. Dit is precies waar onze metaalspecialisten uit Hedel zich mee bezighouden; onze klanten uit onder meer Den Bosch en Tilburg laten hun plaatwerk zetten in combinatie met andere bewerkingstechnieken. Of u nu werktuigen, meubelframes of andere producten wilt laten vervaardigen; u bespreekt met ons wat u nodig heeft en wij informeren u over de nodige technieken om uw constructie naar wens op te leveren. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld lasersnijden en poedercoaten.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over het zetten van plaatwerk en wat wij voor uw bedrijf in Den Bosch of Tilburg kunnen betekenen? Informeer naar de mogelijkheden door te bellen naar 073 599 3497 of door het contactformulier in te vullen. Onze experts staan u graag te woord en bespreken samen met u het productie- en bewerkingsproces voor uw project.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht