Peek Metaalkonstrukties

Kwaliteit

 

R

Snelle service

 

Klantvriendelijk

 

Z

Levert resultaat

 

Home » Poedercoat Den Bosch

Poedercoat Den Bosch

Poedercoat is een veel gebruikte techniek bij Peek Metaalkonstrukties nabij Den Bosch in Brabant. Wellicht heeft u er al vaker van gehoord. Maar wat is het nu precies? Poedercoating is een populaire verftechniek; waar met behulp van poedercoat een kunststoflaklaag wordt aangebracht. Hierdoor geeft u binnen een korte tijd een finishing touch aan uw product. Lijkt u deze verftechniek interessant voor uw project? Laat ons de kleur weten en wij maken het voor u waar!

Hoe wordt de poedercoat aangebracht in Hedel, nabij Den Bosch in Brabant?

Tijdens het toepassen van de techniek wordt met behulp van poedercoat een kunststoflaklaag aangebracht. Deze droge laag wordt aangebracht met een spuitpistool. Hierdoor blijft de poeder plakken, waarna het product de oven ingaat. Met de juiste temperatuur krijgt het een tijd de mogelijkheid om uit te harden. De poedercoat is vanuit de werkplaats nabij Den Bosch in Brabant aan te brengen op onder meer de volgende producten:

  • Meubelbouw;
  • Standbouw;
  • Apparatenbouw.

Wilt u een product voorzien van een poedercoating die hierboven niet genoemd is? Geen probleem! Geef uw projectwensen aan ons door en wij maken het mogelijk.

Laat uw project aan ons over en ontvang kwaliteit

Wilt u meer informatie hoe de poedercoat in uw project kan worden verwerkt vanuit de werkplaats nabij Den Bosch in Brabant? Wilt u een project volledig aan ons overlaten en een stalen frame, meubels of standbouw door ons laten realiseren? Of heeft u andere vragen of opmerkingen? Kom met ons in contact door een e-mail te sturen. Belt u liever? Geen probleem! U bereikt ons telefonisch op het nummer: 073 599 3497.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht